Hazırlama Süresi: 6 saat Pişirme Süresi: 1 saat 15 dk Porsiyon: 2 Zorluk: Orta
Üstü sebze Topingler (namul) ve 6 farklı türde bir resim - soldan sağa doğru aşağıda listelenmiştir:
Sote çan çiçeği kökü (도라지 나물 Doraji Namul)
Beyazlatılmış Ispanak (시금치 나물 Shikeumchi Namul)
Sote eğrelti Fiddleheads (고사리 나물 Gosari / Kosari Namul)
Turp Salatası (무생채 Moosaengche)
Sote havuç (홍당무 Hongdaangmoo)
Pişmiş Soya Filizi (콩나물 kongnamul)
Buna ek olarak, bazı tecrübeli kıyma ve tepesi final için bir pan kızarmış yumurta pişirilir.
MALZEMELER
2 C kısa taneli pirinç
Deneyimli Kiymali için
1/3 kiyma
2 tatlı kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı şeker
2 tatlı kaşığı pirinç pişirme şarabı
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1/8 çay kaşığı sarımsak tozu (isteğe bağlı)
1/8 çay kaşığı karabiber
Bellflower Roots (Doraji Namul) için
4 oz (1/2 yaklaşık 2 C) çançiçeği kökleri (도라지 doraji) yeniden yapılandırılmış
1/2 tatlı kaşığı bitkisel yağ
1/2 tatlı kaşığı deniz tuzu
1/2 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1/4 çay kaşığı kıyılmış yeşil soğan
1/4 tatlı kaşığı susam yağı
Beyazlatılmış Ispanak için
1 demet ıspanak, yıkanmış
6 C su
2 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı susam yağı
Bracken Fiddleheads için (Gosari Namul)
4 oz veya 2 C eğrelti Fiddleheads sulandırılmış
1/2 tatlı kaşığı bitkisel yağ
1/4 çay kaşığı deniz tuzu
3/4 çay kaşığı gook kanjang
1/2 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1/4 çay kaşığı kıyılmış yeşil soğan
1/4 tatlı kaşığı susam yağı
Turp Salatası için (Moosaengche 무생채)
3 C julienned Korece turp (무 moo)
2 tatlı kaşığı deniz tuzu
3 1/2 tatlı kaşığı şeker
3 1/2 tatlı kaşığı pirinç sirkesi
2 2/1 tk T Kore kırmızı biber tozu (고추 가루 gochugaroo)
Sote Havuç için
1 büyük havuç veya 2 küçük havuç (yaklaşık 1 C) julienned
çimdik tuz
1 T bitkisel yağ
Soya Filizi için
3 C soya filizi
1/2 tatlı kaşığı deniz tuzu
1/2 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
1/2 tatlı kaşığı susam yağı
1/3 C su
Yumurta için
Orta / kolay / üzerinde 1 yumurta, tavada kızarmış, şifreli
Çeşniler için
2 çay kaşığı veya daha fazla Gochujang (tat ayarlamak)
1-2 tatlı kaşığı susam yağı