Korea
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korea


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 16389
Kayıt tarihi : 05/11/09

Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim) Empty
MesajKonu: Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)   Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim) Icon_minitime1Cuma Haz. 14, 2013 11:09 pm


Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)
Malzemeler:

Tarifi:

  1. Bir tencerede soya filizi yerleştirin. Su ve kapağın tuz ve ½ fincan ekleyin. 10 dakika orta yüksek ateşte bir taşım kaynatın. Boşaltın.
  2. Karıştırma kabına pişmiş soya filizi koyun. Sarımsak, acı biber pul, yeşil soğan, balık sosu, susam, ve elle susam yağı ekleyin ve karıştırın.
  3. Bir servis tabağına aktarın.
  4. Pirinç için bir garnitür olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://korea-sarang.yetkin-forum.com
 
Soybean sprout side dish (Kongnamul muchim)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Korea :: KORE MUTFAĞI&한국 요리-
Buraya geçin: